Filter op jouw voorkeur

Merken
Vorm
Kleur
Activiteit
Toon producten
Filter

Fietsbrillen op sterkte

Resultaat 1–20 van de 130 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–20 van de 130 resultaten wordt getoond

Fietsbrillen op sterkte

Ben jij op zoek naar fietsbrillen op sterkte? Als fanatiek wielrenner of mountainbiker, of ‘gewoon’ liefhebber, wil je ten allen tijden goed zicht hebben op de weg zodat jij jouw gerust passie kan uitoefenen. Een goede fietsbril op sterkte biedt jou niet alleen scherp zicht. Het kan ook jouw contrast verbeteren als je voor deze type glazen kiest. Ook kan je voor meekleurde glazen kiezen zodat jij altijd de perfecte tint hebt, handig als je veel in het bos fietst! Bij zonnebrillenopsterkte.nl bieden wij de fietsbrillen op sterkte. Fietsbrillen zijn een onderdeel van de categorie sportbrillen op sterkte. De merken Oakley en Julbo zijn erg populair omdat hun monturen en glazen speciaal ontwikkeld zijn voor wielrennen of mountainbiken.

Oakley fietsbrillen op sterkte

Oakley fietsbrillen op sterkte zijn één van beste fietsbrillen die verkrijgbaar zijn op de fietsmarkt. Oakley is al jaren actief op deze markt en hebben veel kennis opgebouwd sinds dien. Ze proberen constant hun technologie te innoveren met nieuwe vernieuwde glassoorten en materiaalsoorten. Dit biedt de fietsers veel voordelen, daarom zijn Oakley fietsbrillen op sterkte één van de meest geliefde onder de sporters. Zij bieden bijvoorbeeld Oakley PRIZM® glazen, die zorgen ervoor dat jouw waarneembare contrast verbetert. Hierdoor kan je beter diepte zien en meer details waarnemen.

Wielrenbrillen op sterkte

Oakley en Julbo maken uitstekende wielrenbrillen op sterkte. Deze merken worden niet voor niets enorm veel gebruikt bij Le Tour De France. Het ligt vervolgens aan de type glazen of hij beter geschikt is voor mountainbiken of wielrennen of wellicht wel allebei. Ben jij opzoek naar een nieuwe wielrenbril op sterkte? In ons samenstel plan leggen wij stap voor stap uit wat alle type glazen aan toegevoegde waarde bieden! Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Racefiets bril op sterkte

Ben jij op zoek naar een racefiets bril op sterkte? Bekijk dan eens ons assortiment. Wij bieden een racefiets bril op sterkte van onze topmerken Oakley en Julbo. Deze twee merken bieden jou als fietser veel gemak en comfort, dit komt voornamelijk doordat zij constant bezig zijn om hun technologie te innoveren!

Welke glaskleur heb ik nodig voor mijn fietsbril?

Er zijn zoveel verschillende keuzes als het gaat om de glastypen & kleuren. Alle merken hebben verschillende varianten, welke moet je kiezen? Geen paniek, wij hebben de populairste glastypen & kleuren op een rijtje gezet. In dit blogartikel leggen we je uit welke glaskleur je nodig hebt voor voor het fietsen!

Comfort

Als je aan het wielrennen bent wil je je natuurlijk geen zorgen maken of de bril wel goed op je neus blijft zitten. Alle fietsbrillen van Oakley en Julbo hebben pasvormen die ervoor zorgen dat de bril bij extreme omstandigheden goed op het hoofd blijft zitten. Daarnaast zijn de brillen uitgerust met kunststof en rubber materialen zodat ze beter achter de oren blijven zitten. Ook verkopen wij sportbrillen op sterkte voor allerlei andere sporten. Nee gerust eens een kijkje in het assortiment.

Deskundig advies

zonnebrillenopsterkte.nl heeft een partnerschap met opticien & optometrist Van de Wetering. Ben je op zoek naar glas-/ en montuur advies? Vraag dan gerust naar onze opticiens. Ook voor advies over welke glazen het beste passen bij mountainbiken of wielrennen kan je gerust contact opnemen met ons. Wil je een fietsbril op sterkte kopen? Kijk dan snel op zonnebrillenopsterkte.nl.